• 1 kiaušinis
  • 1 stiklinė miltų
  • 1 šaukštas grietinės
  • 1 šaukštas sviesto arba margarino
  • 1-2 šaukštai vandens (jeigu reikia)
  • 4-5 obuoliai
  • 1 stiklinė cukraus
  • 1 šaukštelis cinamono
  • Kokosų papuošimui

Iš kiaušinio, miltų, grietinės ir sviesto (arba margarino) išminkyti tešlą. Jeigu reikia, įpilti truputį vandens. Iš tešlos iškočioti 4 plonus lakštus. Obuolius supjaustyti labai plonais griežinėliais. Į riebalais pateptą skardą dėti tešlos lakštą, ant jo 1/3 obuolių ir cukraus, pabarstyti cinamonu ir uždengti kitu tešlos lakštu. Pyrago viršų pabarstyti cukrumi ir kepti apie 1 val. Iškepusį pyragą papuošti cukrumi bei kokosais.